Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Nissum Fjord Netværket


Nissum Fjord Netværket

Nissum Fjord Netværk blev stiftet i 2006 og har siden starten haft et tæt samarbejde med de kommunale myndigheder i Lemvig og Holstebro Kommune. Nissum Fjord Netværk er en forening, hvis formål er at skabe offentlig adgang til Nissum Fjord og dens omgivelser. Formålet er at fremme kultur, turisme og erhvervslivet omkring Nissum Fjord samt støtte, inspirere og virke som igangsætter for aktiviteter hele vejen rundt om Nissum Fjord.
 
Nissum Fjord Netværket har gennem årene arbejdet med partnerskaber: Ringkøbing Amt, Holstebro Kommune, Naturstyrelsen Vestjylland og Lemvig Kommune. Der er blevet søgt penge hjem og gennemført tre partnerskabsprojekter. De første to projekter gik ud på at skabe adgang og etablere anlæg langs stisystemet rundt om fjorden samt at øge kendskabet og udviklingen i området via netværket mellem de forskellige aktører.
 
Hvis du ønsker at støtte op om Nissum Fjord Netværks arbejde omkring Fjorden, så meld dig ind i vores forening. Vi har brug for dig. Kontakt formanden Rita Sønderby M: 6174-9873 for oplysninger om medlemskab. Pr. år 50 kr. for personligt medlemskab og 250 kr. for et firmamedlemskab.

Nissum Fjord Netværkets bestyrelse

Netværkets bestyrelse, valgt 29. marts 2017:

Rita Sønderby (formand), Husby
Olav Buch (næstformand), Bøvlingbjerg
Klaus Gram (kasserer), Fjand
Fin Sørensen, Felsted Havn
Helle Sigh, Nr. Vosborg
Emanuel Fabricius, Nees
Vibeke Albinus, Husby
Kristine Thellesen (suppleant)

Nissum Fjord Netværkets vedtægter

Nissum Fjord Netværkets vedtægter findes her:
Tilknyttet fil:    Vedtægter (363 Kb)
Nissum Fjord 2014  |  Stabyvej 73  |  6990  Ulfborg  |  9749 5241  |  info@nissumfjord.dk